ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ

soccer evaluation

ABOUT

 

Το SOCCER EVALUATION είναι μια φόρμα αξιολόγησης ποδοσφαιριστών και δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να αξιολογήσει (με κλίμακα από το 1 μέχρι το 10) κάθε ποδοσφαιριστή σε 72 διαφορετικές παραμέτρους, που καλύπτουν λεπτομερώς κάθε τομέα της ποδοσφαιρικής ικανότητας (Φυσική Κατάσταση, Τεχνική, Τακτική, Ψυχολογία κ.ά.). Η αξιολόγηση γίνεται ανά τρίμηνο, σύμφωνα με τα σύγχρονα παιδαγωγικά πρότυπα. Η αξιολόγηση ανά τρίμηνο δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθηθεί η εξέλιξη του ποδοσφαιριστή μέσα στη σεζόν. Όλες οι αξιολογήσεις των τριμήνων συγκεντρώνονται αυτόματα σε ξεχωριστή καρτέλα, όπου βγαίνουν και οι μέσοι όροι της σεζόν. Όλες οι παράμετροι αξιολόγησης, αυτόματα αποτυπώνονται και σε γραφήματα, ώστε ο προπονητής να έχει στα χέρια ένα εντυπωσιακό εργαλείο παρουσίασης της δουλειάς του στους τεχνικούς διευθυντές, στους γονείς, στους ατζέντηδες κ.λπ.

 

SERVICES

 

Το λογισμικό είναι πολύ εύκολο στη χρήση και υπάρχει δωρεάν υποστήριξη, τόσο μέσωe-mail όσο και τηλεφώνου. Βασίζεται πάνω στην πλατφόρμα τουMicrosoft Excel (είναι απαραίτητο να είναι εγκατεστημένο το Microsoft Excel στον υπολογιστή του χρήστη). Μετά την αγορά, το λογισμικό αποστέλνεται μέσω e-mail. Ο χρήστης όταν το ανοίξει πρώτη φορά, θα δει έναν κωδικό τον οποίο θα αποστείλει στο e-mail info@sportbook.gώστε να του αποσταλεί κατόπιν o κωδικός ενεργοποίησης. Κάθε κωδικός λειτουργεί μόνο για χρήση σε έναν υπολογιστή και χωρίς καμία επιπλέον συνδρομή μετά την αγορά του.

CLIENTS

108 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ SOCCER EVALUATION ΓΙΑ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥΣ.

 

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now